Förebygg Rost

Din rostskyddsgaranti skyddar absolut inte mot rost

Nu dömer Motormännens Riksförbund helt ut alla fagra löften om mångårig rostskyddsgaranti. Villkoren är så många att normal användning av bilen gör att garantin inte gäller:

”I villkoren, tyvärr, så är det mesta friskrivet i rostskyddsgarantin.”

BILSweden bekräftar att rostskyddsgarantin bara träder i kraft om det gäller tillverkningsfel på bilen. Och ingenting annat. (TV4Nyheterna 23 januari 2011)

Läs gärna igenom villkoren för din bils rostskyddsgaranti och se själv!

Vi Bilägares tester och KIMABs rapport (Källa:KIMAB-2009-112) om rostskador på 5-6 år gamla bilar demonstrerar med all tydlighet att rostskyddsgarantierna  absolut inte skyddar mot rost.

Dessutom visar KIMABs rapport att en rostskyddsbehandling har avgörande betydelse för rostangreppens utbredning på de 5-6 år gamla bilarna:

Ytorna utan rostskyddsmedel hade 50% rostangrepp och hela 12% hade betydande rostangrepp!  Medan ytorna med god täckning av rostskyddsmedel bara hade 5% ytlig rost.

Dinitrol® rostskyddsbehandling skyddar verkligen din bil mot rost och är något helt annat än biltillverkarnas meningslösa rostskyddsgarantier.

Ge din bil ett längre liv och du sparar tiotusentals kronor

Vi vill väl alla ha en fin och säker bil – konstigare är det inte. En bil som du är stolt över och som det är roligt att ta den där lilla extra svängen med. Samtidigt är bilen en stor utgiftspost – ny eller begagnad. Först själva bilköpet (den årliga värdeminskningen) sedan löpande utgifter för skatter, försäkringar, reparations- och driftskostnader. En ny bil  kostar mellan 34-70 kr/mil enligt Motormännen.

Det finns ett enkelt och beprövat sätt att minska bilkostnaderna

Behåll bilen lite längre och gör en kompletterande Dinitrol® rostskyddsbehandling. Det är en lönande investering. Den bevarar din bil i sitt nuvarande fina skick med längre livslängd med bibehållen krocksäkerhet. Och du får pengar över till betydligt roligare saker än ovälkomna och kostsamma reparationer. Pengar som du istället kan spendera på hemmet, semestrar och fritidsintressen.

Gör en Dinitrol Rostskyddsbehandling - Skydda din bil och spara tiotusentals kronor!

Rostskyddskontrollera din bil hos Dinitrol Center Örebro. Det tar bara en halvtimme och du får en tillförlitlig rapport om din bils roststatus. Och du sparar tiotusentals kronor!