Dinitrol® Centers Rostskyddsbehandlingar

En kompletterande rostskyddsbehandling bör göras i ett tidigt stadium innan rosten hinner få fäste. Absolut senast i stadiet när ytrost uppstår. När kraftig rost bildats kan det vara för sent att stoppa rosten.

Om du är osäker på din bils rostskydd så gör en rostskyddskontroll hos oss. Vi använder fiberoptikskamera som ser inuti balkar och andra skrymslen där det rostar.
Du får en professionell och tillförlitlig rapport om din bils roststatus på mindre än en halvtimme och du är med hela tiden.

Dinitrols produkter är världsledande

EFTEC är den ledande partnern till bilindustrin över hela världen inom rostskydd, limning och tätning och applikationsteknik. Samma produkter marknadsförs av Dinol® Gmbh under varumärket Dinitrol® till bileftermarknaden och tillverkningsindustrin över hela världen. Dinitrol® produkterna är ISO och Qs certifierade samt enligt bilindustrins ISO/TS 19498 och uppfyller de Svenska SIS normerna.

Dinitrol® Center använder samma rostskyddsvaxer och samma teknik som de flesta av Europas bilindustrier. Den avgörande faktorn i Dinitrol® rostskyddsbehandlingar är att exakta behandlingsscheman görs för varje individuell bilmodell. Det säkerställer att bilen behandlas på rätt sätt och varnar bland annat för känslig elektronik så att den inte skadas.

Vi är med från början – det är vi ensamma om

85% av alla fabriksnya bilar innehåller produkter som marknadsförs under varumärket Dinitrol® på bileftermarknaden.

Samarbetet mellan biltillverkarna och Eftec/Dinitrol® startar på ritbordet och fortsätter tills bilarna rullar ut från bandet.

Eftec samarbetar sedan länge med de stora biltillverkarna om hur rostskyddet ska utformas på bilarna. Samarbetet börjar i många fall redan på skisstadiet av en ny bilmodell då nya produkter och utrustning testas.

Utvecklingsschema för Rostskydd