Dinitrol PLUS Rostskyddsbehandling

Dinitrol PLUS är en specialanpassad rostskyddsbehandling för nya bilar.

Dinitrol PLUS är en specialanpassad rostskyddsbehandling för nya bilar

Dinitrol PLUS är specialanpassad för relativt nya bilar och görs bäst innan rosten har fått fäste på allvar. Behandlingen är individuellt utformad för varje bilmodell. Det säkerställer att varje bil behandlas på rätt sätt och varnar bland annat för känslig elektronik så att den inte skadas. Den kompletterar upp rostskyddet på din bil till minst den nivå alla bilar borde ha för att klara Sveriges hårda klimat – ett av världens mest korrosiva! Du får ett Certifikat, din bil kommer in i ett rostskyddsprogram och kallas till kontroll och kompletterande behandling inom 24 till 36 månader.

Dinitrol PLUS kostar mellan 3.800-4.500 kronor beroende på bilmodell (ca-pris lokala variationer kan förekomma).
Dinitrol PLUS Rostskyddsbehandling Steg 1: Motorhuvens förstärkningsframkant behandlas med en tunn hålrumsprodukt
Motorhuvens förstärkningsframkant behandlas med en tunn hålrumsprodukt.
Dinitrol PLUS Rostskyddsbehandling Steg 2: Dörrarnas nederdel och skärmar behandlas med en tunn hålrumsprodukt
Dörrarnas nederdel och skärmar behandlas med en tunn hålrumsprodukt.
Dinitrol PLUS Rostskyddsbehandling Steg 3: Bagageluckans nederdel, bagageutrymme och reservhjulsbalja behandlas med en tunn hålrumsprodukt
Bagageluckans nederdel, bagageutrymme och reservhjulsbalja behandlas med en tunn hålrumsprodukt.
Dinitrol PLUS Rostskyddsbehandling Steg 4: Underredsbalkar, tröskellådor och hjulupphängning behandlas med en tunn hålrumsprodukt. Slutligen behandlas ytorna i hjulhusen som inte är täckta av innerskärmar.
Underredsbalkar, tröskellådor och hjulupphängning behandlas med en tunn hålrumsprodukt. Slutligen behandlas ytorna i hjulhusen som inte är täckta av innerskärmar.
Dinitrol PLUS Rostskyddsbehandling Steg 5: Slutligen behandlas underredet med en tjock rostskyddsprodukt, som skyddar den tunna hålrumsprodukten och som samtidigt är ljuddämpande.
Slutligen behandlas underredet med en tjock rostskyddsprodukt, som skyddar den tunna hålrumsprodukten och som samtidigt är ljuddämpande.

Läs mer om Rostskyddsbehandlingar under Behandlingar och FAQ. Har du frågor eller vill du ha ett prisförslag är du välkommen att kontakta oss.