Dinitrol TKD Tuff Kote Dinol Rostskyddsbehandling

Dinitrol TKD Tuff Kote Dinol är marknadens ledande och mest omfattande rostskyddsbehandling.

Dinitrol TKD Tuff Kote Dinol - marknadens ledande och mest omfattande rostskyddsbehandling

Hela 70 olika punkter behandlas efter ett individuellt utformat behandlingsschema för varje bilmodell. Det säkerställer att varje bil behandlas på rätt sätt och varnar bland annat för känslig elektronik så att den inte skadas.

Du får ett Certifikat, din bil kommer in i ett rostskyddsprogram och kallas till kontroll och kompletterande behandling inom 24 till 36 månader. Dinitrol® Tuff-Kote Dinol kostar mellan 5.000-9.500 kronor beroende på bilmodell (ca-pris lokala variationer kan förekomma).

Dinitrol TKD Tuff Kote Dinol Rostskyddsbehandling Steg 1: Motorhuv, motorrum och batterihylla behandlas med en tunn hålrumsprodukt

Motorhuv, motorrum och batterihylla behandlas med en tunn hålrumsprodukt.

Dinitrol TKD Tuff Kote Dinol Rostskyddsbehandling Steg 2: Dörrar, stolpar och skärmar behandlas med en tunn hålrumsprodukt. Skärmar och hjulhus behandlas även med en tjock rostskyddsprodukt.

Dörrar, stolpar och skärmar behandlas med en tunn hålrumsprodukt. Skärmar och hjulhus behandlas även med en tjock rostskyddsprodukt.

Dinitrol TKD Tuff Kote Dinol Rostskyddsbehandling Steg 3: Bagagelucka, bagageutrymme och reservhjulsbalja behandlas med en tunn hålrumsprodukt.

Bagagelucka, bagageutrymme och reservhjulsbalja behandlas med en tunn hålrumsprodukt.

Dinitrol TKD Tuff Kote Dinol Rostskyddsbehandling Steg 4: Underredsbalkar, tröskellådor och hjulupphängning behandlas med en tunn hålrumsprodukt.

Underredsbalkar, tröskellådor och hjulupphängning behandlas med en tunn hålrumsprodukt.

Dinitrol TKD Tuff Kote Dinol Rostskyddsbehandling Steg 5: Slutligen behandlas underredet med ett tjockt rostskyddande slitskydd, som skyddar den tunna hålrumsprodukten och som samtidigt är ljuddämpande.

Slutligen behandlas underredet med ett tjockt rostskyddande slitskydd, som skyddar den tunna hålrumsprodukten och som samtidigt är ljuddämpande.

Läs mer om Rostskyddsbehandlingar under Behandlingar och FAQ. Har du frågor eller vill du ha ett prisförslag är du välkommen att kontakta oss.